ΤΡΟΠΟΙ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 
Εξαρτώνται από το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ της παραγγελίας (καθαρή αξία-χωρίς ΦΠΑ) και από τον ΤΟΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ. Ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να επηρεαστεί από τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει (π.χ. ο χρόνος ολοκλήρωσης και εμφάνισης του τραπεζικού εμβάσματος ενδέχεται να ποικίλει ανάλογα με την Τράπεζα). Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω:
                    

1. Παράδοση εντός Ν. Αττικής

ΖΩΝΗ Α

Η παράδοση προϊόντων στους παρακάτω δήμους πραγματοποιείται με ιδιόκτητο όχημα εντός 1-2 εργάσιμων ημερών
από την παραγγελία.


Αθηναίων / Αγίας Βαρβάρας / Αγίου Δημητρίου / Αγίου Ιωάννου Ρέντη / Αγίων Αναργύρων / Αιγάλεω / Αλίμου / Αργυρούπολης /Γλυφάδας / Δάφνης / Δραπετσώνας / Ελληνικού / Ιλίου /Καλλιθέας / Καματερού / Κερατσινίου / Κορυδαλλού /Μεταμορφώσεως / Μοσχάτου / Νέας Ιωνίας / Νέας Σμύρνης / Νέας Φιλαδέλφειας / Νέας Χαλκηδόνας / Νίκαιας / Παλαιού Φαλήρου / Πειραιώς / Περάματος / Περιστερίου / Πετρούπολης / Ταύρου / Υμηττού / Χαϊδαρίου

Α) Για παραγγελίες ως 100 €, τα έξοδα αποστολής είναι 6 €, ανεξάρτητα από το βάρος και τον όγκο των προϊόντων 


Β) Για παραγγελίες άνω των 100 €, τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ

.


ΖΩΝΗ Β

Η παράδοση προϊόντων στους υπόλοιπους δήμους του Νομού Αττικής πραγματοποιείται με ιδιόκτητο όχημα ή με συνεργαζόμενη

μεταφορική εταιρεία εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία.

Α) Για παραγγελίες ως 100 €, τα έξοδα αποστολής είναι 10 €, ανεξάρτητα από το βάρος και τον όγκο των προϊόντων 


Β) Για παραγγελίες άνω των 100 €, τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ

         

2. Παράδοση εκτός Ν. Αττικής

Η παράδοση προϊόντων εκτός του Νομού Αττικής γίνεται μέσω μεταφορικής εταιρείας της επιλογής σας. Η αποστολή στην έδρα της μεταφορικής εταιρείας, πραγματοποιείται μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που θα διαπιστωθεί η πληρωμή της παραγγελίας σας. 

 

Α) Για παραγγελίες ως 100 €, τα έξοδα αποστολής είναι 8 €, για παράδοση στην έδρα της μεταφορικής εταιρείας (εντός Ν. Αττικής) και επιπλέον με χρέωση παραλήπτη


Β) Για παραγγελίες άνω των 100 €, τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ, για παράδοση στην έδρα της μεταφορικής εταιρείας (εντός Ν. Αττικής) και επιπλέον με χρέωση παραλήπτη.

 
3. Παραλαβή από την έδρα μας

Σε περίπτωση που παραγγείλετε από απόσταση (είτε ηλεκτρονικά, είτε τηλεφωνικά) και επιλέξετε να παραλάβετε τα προϊόντα από την έδρα μας, σας επισημαίνουμε πως η ετοιμασία των προϊόντων για παραλαβή ορίζεται εντός 24 - 48 ωρών (1-2 εργάσιμων ημερών) από την στιγμή της επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά για την ακριβή ημέρα και ώρα παραλαβής. 

Σημαντικές Σημειώσεις

 

  1. Αν είστε πελάτης εκτός Αττικής, η διανομή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται από το πρακτορείο μεταφορών το οποίο θα μας υποδείξετε, με δική σας χρέωση. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε κάποιο πρακτορείο, μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ για να δείτε μια μεγάλη λίστα από πρακτορεία που συλλέξαμε, προκειμένου να σας βοηθήσουμε. Να σημειωθεί ότι αυτή η λίστα έγινε προς δική σας διευκόλυνση, και η εταιρεία μας δεν έχει καμία ανάμιξη και ευθύνη ως προς τη συνεργασία σας με το εκάστοτε πρακτορείο. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να καλέσετε το πρακτορείο που επιλέξατε, προκειμένου να σας ενημερώσουν για τις χρεώσεις τους και το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων.

  2. Η επεξεργασία των παραγγελιών, η συλλογή των προϊόντων και οι αποστολές γίνονται καθημερινά: Δευτέρα έως  Παρασκευή από 9 π.μ. - 3 μ.μ.

  3. Παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται τις επίσημες αργίες, καθώς και τα Σαββατοκύριακα.

  4. Για να υπολογιστούν τα ανάλογα έξοδα αποστολής λαμβάνεται υπόψη η καθαρή συνολική αξία των προϊόντων της παραγγελίας (χωρίς ΦΠΑ)

  5. Τα έξοδα αποστολής περιλαμβάνουν ΦΠΑ

Σπάρτης 145 - Πειραιάς - 18546