ΤΡΟΠΟΙ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 
Τα έξοδα διαχείρισης, συσκευασίας και αποστολής εξαρτώνται από την τοποθεσία και την καθαρή αξία (χωρίς ΦΠΑ) της παραγγελίας, ενώ είναι ανεξάρτητα από το βάρος και τον όγκο των προϊόντων.
Ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να επηρεαστεί από την τοποθεσία και τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει (π.χ. ο χρόνος ολοκλήρωσης και εμφάνισης του τραπεζικού εμβάσματος ενδέχεται να ποικίλει ανάλογα με την Τράπεζα).
Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω:

                    

1. Παράδοση εντός Ν. Αττικής

ΖΩΝΗ Α

Η παράδοση των προϊόντων στους παρακάτω δήμους πραγματοποιείται με ιδιόκτητο όχημα ή με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία, εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την στιγμή που θα διαπιστωθεί η πληρωμή της παραγγελίας σας.

Πειραιώς / Περάματος / Κερατσινίου – Δραπετσώνας / Κορυδαλλού / Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη 

Αθηναίων (εκτός ζώνης δακτυλίου) / Αιγάλεω / Καλλιθέας / Μοσχάτου – Ταύρου / Νέας Σμύρνης / Παλαιού Φαλήρου / Χαϊδαρίου 

Α) Για παραγγελίες ως 100 €, τα έξοδα διαχείρισης, συσκευασίας και αποστολής είναι 10 €


Β) Για παραγγελίες άνω των 100 €, τα έξοδα διαχείρισης, συσκευασίας και αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ

.


ΖΩΝΗ Β

Η παράδοση των προϊόντων στους παρακάτω δήμους πραγματοποιείται με ιδιόκτητο όχημα ή με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία, εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την στιγμή που θα διαπιστωθεί η πληρωμή της παραγγελίας σας.

Αγίας Βαρβάρας / Αγίου Δημητρίου / Αγίων Αναργύρων – Καματερού / Αλίμου / Βύρωνος / Γλυφάδας / Ελληνικού – Αργυρούπολης / Δάφνης – Υμηττού / Ζωγράφου / Ηλιουπόλεως / Ιλίου / Μεταμορφώσεως / Νέας Ιωνίας / Περιστερίου / Πετρουπόλεως / Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος 

Α) Για παραγγελίες ως 150 €, τα έξοδα διαχείρισης, συσκευασίας και αποστολής είναι 15 € 


Β) Για παραγγελίες άνω των 150 €, τα έξοδα διαχείρισης, συσκευασίας και αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ

ΖΩΝΗ Γ

Η παράδοση των προϊόντων στους υπόλοιπους δήμους του Ν. Αττικής πραγματοποιείται με ιδιόκτητο όχημα ή με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία, εντός 2-4 εργάσιμων ημερών από την στιγμή που θα διαπιστωθεί η πληρωμή της παραγγελίας σας.

Α) Για παραγγελίες ως 200 €, τα έξοδα διαχείρισης, συσκευασίας και αποστολής είναι 20 € 


Β) Για παραγγελίες άνω των 200 €, τα έξοδα διαχείρισης, συσκευασίας και αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ

         

2. Παράδοση εκτός Ν. Αττικής

Η παράδοση προϊόντων εκτός του Νομού Αττικής γίνεται μέσω μεταφορικής εταιρείας της επιλογής σας με δική σας χρέωση
Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να καλέσετε το πρακτορείο που επιλέξατε, προκειμένου να σας ενημερώσουν για τις χρεώσεις τους και το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων. Η αποστολή στην έδρα της μεταφορικής, πραγματοποιείται μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που θα διαπιστωθεί η πληρωμή της παραγγελίας σας. 

 

Α) Για παραγγελίες ως 150 €, τα έξοδα διαχείρισης, συσκευασίας και αποστολής είναι 15 €, για παράδοση στην έδρα της μεταφορικής εταιρείας (εντός Ν. Αττικής) και επιπλέον με χρέωση παραλήπτη


Β) Για παραγγελίες άνω των 150 €, τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ, για παράδοση στην έδρα της μεταφορικής εταιρείας 
(εντός Ν. Αττικής) και επιπλέον με χρέωση παραλήπτη.

 
3. Παραλαβή από την έδρα μας 

Σε περίπτωση που παραγγείλετε από απόσταση (είτε ηλεκτρονικά, είτε τηλεφωνικά) και επιλέξετε να παραλάβετε τα προϊόντα από την έδρα μας, σας επισημαίνουμε πως η ετοιμασία των προϊόντων για παραλαβή ορίζεται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την στιγμή της επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά για την ολοκλήρωση της. Η παράδοση προϊόντων από την έδρα μας πραγματοποιείται από Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 14:00.