Καλωσορίσατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!
Εδώ θα βρείτε Επαγγελματικά Προϊόντα Καθαρισμού και Προστασίας Βιομηχανικής Χρήσης, επιλεγμένα και δοκιμασμένα για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής για γρήγορη και σωστή πληροφόρηση ανανεώνουμε συνεχώς την ιστοσελίδα μας, από την οποία μπορείτε να ενημερώνεστε για τα είδη μας, βλέποντας την περιγραφή και την τιμή των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν. Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και πραγματοποιήστε εύκολα και γρήγορα την παραγγελία σας ή καλέστε μας στο  210 4633792αν προτιμάτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά.  Εάν επιθυμείτε να δείτε τα προϊόντα μας και από κοντά δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το κατάστημά μας, από Δευτέρα-Παρασκευή / 9 π.μ. - 5 μ.μ.
Με κάθε τρόπο είμαστε στη διάθεσή σας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!
ΠΡΟΣΟΧΗ:
  • Απευθυνόμαστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις (ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ- Β2Β). Ως εκ τούτου δεν εκδίδουμε αποδείξεις λιανικής.

  • Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για κάποιο προϊόν, το οποίο δεν βρίσκεται καταχωρημένο, επικοινωνήστε μαζί μας για να εξετάσουμε την πιθανότητα εύρεσης και παραγγελίας.

  • Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

0
PayPal.jpg
Σπάρτης 145 - Πειραιάς - 18546