Καλωσορίσατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

Εδώ θα βρείτε Επαγγελματικά Προϊόντα Καθαρισμού και Προστασίας Βιομηχανικής Χρήσης, επιλεγμένα και δοκιμασμένα για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Περιηγηθείτε και επιλέξτε τα είδη που σας ενδιαφέρουν, πραγματοποιώντας εύκολα και γρήγορα την παραγγελία σας ή καλέστε μας στο 210 4633792 (Δευτέρα έως Παρασκευή / 10 π.μ. - 2 μ.μ.), αν προτιμάτε να τα παραγγείλετε τηλεφωνικά. Εάν επιθυμείτε να δείτε τα προϊόντα μας και από κοντά δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τον εκθεσιακό μας χώρο.
Με κάθε τρόπο είμαστε στη διάθεσή σας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Σημαντικές Σημειώσεις:
  • Απευθυνόμαστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις (ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ- Β2Β). Ως εκ τούτου δεν εκδίδουμε αποδείξεις λιανικής, αλλά μόνο τιμολόγια!
  • Όλα μας τα είδη είναι ετοιμοπαράδοτα (Για ποσότητες μεγαλύτερες των 50 τμχ / kg / lt επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας)
  • Παραγγελίες κάτω από την ελάχιστη καθαρή αξία 100 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) επιβαρύνονται με 20 € έξοδα διαχείρισης, συσκευασίας και αποστολής.
  • Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ


ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Τα απορροφητικά υλικά αποτελούν την ιδανική λύση για εργασίες σε πετρελαιοειδή, χημικά και γενική χρήση. Η ολοκληρωμένη σειρά συμπεριλαμβάνει όλους τους τύπους: πανιά, πετσέτες, στουπιά και χαρτικά

ΕΙΔΙΚΑ ΣΠΡΕΙ

Τεχνικά σπρέι ειδικών εφαρμογών: Καθαριστικά - Αντισκωριακά - Λιπαντικά - Πολλαπλών Χρήσεων

ΥΓΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Νιώστε ασφάλεια και σιγουριά επιλέγοντας ποιοτικά και πιστοποιημένα υγρά καθαρισμού πατωμάτων, εργαλείων, οχημάτων καθώς και για ειδικά πλυντήρια εξαρτημάτων